...
Follow, like - share!
Facebook Twitter Steam You Tube
Shoutbox
You must be logged in to post a shout.
10/12/16 7:49am
Tried using ESEA, and you gotta pay for it now what..
09/12/16 2:23pm
not really such thing as a UK scene anymore from what I see. All of euro muddle together and everyone just uses MM or MM systems, so yeah. RIP fun CS days.
01/12/16 2:29pm
GUIS, anyone looking for players in the uk? wheres the scene? need a line up someone take me
30/11/16 7:00pm
miss stu&adr
30/11/16 6:59pm
hello?
21/11/16 2:08pm
Anyone here play Day of Infamy? I want some fwends to play with!
11/11/16 11:05pm
All the best!
06/11/16 4:33pm
im team captain of surrey in the county cup (http://ukcsgo.com) and theres a facebook group with like 3k ppl in it which is basically how everyone interacts
06/11/16 4:32pm
the UK scene is at http://www.thegoose.house/ on our TS: thegoose.house (thats the IP). we play csgo/h1z1/league on the regs.

ac being a nob.

Sat 4th Dec 2010 5:36pm
SGLP: 100
Posts: 1800 (0.53 a day)
Reputation: 21 You have already voted on this user
like those before me, I to am experiancing a problem with uploading screenshots, it's just frozen on uploading 2, not actually doing anything and i check console and it says error ... bla bla bla, screenshots have been edit'd ... whut? confused.com


help (: x
Sat 4th Dec 2010 5:40pm
SGLP: 100
Posts: 773 (0.2 a day)
Reputation: 6 You have already voted on this user
ur obv a cheatin bastard
Sat 4th Dec 2010 5:47pm
SGLP: 100
Posts: 1800 (0.53 a day)
Reputation: 21 You have already voted on this user
You're obviously a shit cunt.
Sat 4th Dec 2010 6:45pm
SGLP: 100
Posts: 133 (0.05 a day)
Reputation: 7 You have already voted on this user
LOL!
Sat 4th Dec 2010 6:54pm
SGLP: 100
Posts: 1800 (0.53 a day)
Reputation: 21 You have already voted on this user
DiRTYSOUTH /A/ said...
Need help with my AC, every time i try to load it up i get an error, "I/O error 103".


I try to load up AC and it says "RETRYING screen shot uploading" so obviously the screenshots are corrupt(or several) then after a couple of seconds I get the error. Then I get the error everytime i try to re-load AC

http://img545.imageshack.us/f/34742196.png/

Shows the screenshots error ^


I think this the screen shots are the problem, and I don't even know why i was using sglac on the 1st of november.


it's that.
Sat 4th Dec 2010 8:03pm
SGLP: 100
Posts: 1008 (0.34 a day)
Reputation: 30 You have already voted on this user
could try uniinstalling and reinstalling and then trying to upload?
Add a reply
You must be logged in to add a reply.

div

Related Links

Poll

In a perfect there would only be one version of CS - which would yours be?

CS
 
CSS
 
CS:GO
 
    
Network
© theSGL.com 2004-2016 | Terms & conditions | Privacy policy | Page generated in 33.58 ms. 4 DB queries.
Warning