...
Poll

Best new addition or update ?

Discuss here

Hardware raffle
 
Serial key giveaways
 
Better game homepages
 
Nav bar
 
New skin
 
Vods & Live streams
 
    
Network

Follow, like, subscribe and share!

Facebook Twitter Steam You Tube
Shoutbox
You must be logged in to post a shout.
18/12/14 3:53pm
Holy shit. People still using this site. :o
17/12/14 1:06pm
hey there
15/12/14 7:12pm
hello guys, long time. Hope all are well - KdN
12/12/14 5:14pm
anyone on Dota?
07/12/14 5:58pm
Hey hey SGL =] <3 - Miss you all :D, just thought i'd pop in and say hai
06/12/14 1:46pm
Still some names i remember knockin' about i see, whats the game to play these days?
01/12/14 5:10pm
i miss you all. happy birthday tubbeh x
01/12/14 10:57am
*hyun-ae is a cutie
27/11/14 12:31am
shut up dekky before I stretch your eyes more

ac being a nob.

Sat 4th Dec 2010 5:36pm
SGLP: 100
Posts: 1800 (0.67 a day)
Reputation: 21 You have already voted on this user
like those before me, I to am experiancing a problem with uploading screenshots, it's just frozen on uploading 2, not actually doing anything and i check console and it says error ... bla bla bla, screenshots have been edit'd ... whut? confused.com


help (: x
Sat 4th Dec 2010 5:40pm
SGLP: 100
Posts: 773 (0.25 a day)
Reputation: 6 You have already voted on this user
ur obv a cheatin bastard
Sat 4th Dec 2010 5:47pm
SGLP: 100
Posts: 1800 (0.67 a day)
Reputation: 21 You have already voted on this user
You're obviously a shit cunt.
Sat 4th Dec 2010 6:45pm
SGLP: 100
Posts: 133 (0.06 a day)
Reputation: 7 You have already voted on this user
LOL!
Sat 4th Dec 2010 6:54pm
SGLP: 100
Posts: 1800 (0.67 a day)
Reputation: 21 You have already voted on this user
DiRTYSOUTH /A/ said...
Need help with my AC, every time i try to load it up i get an error, "I/O error 103".


I try to load up AC and it says "RETRYING screen shot uploading" so obviously the screenshots are corrupt(or several) then after a couple of seconds I get the error. Then I get the error everytime i try to re-load AC

http://img545.imageshack.us/f/34742196.png/

Shows the screenshots error ^


I think this the screen shots are the problem, and I don't even know why i was using sglac on the 1st of november.


it's that.
Sat 4th Dec 2010 8:03pm
SGLP: 100
Posts: 1008 (0.46 a day)
Reputation: 30 You have already voted on this user
could try uniinstalling and reinstalling and then trying to upload?
Add a reply
You must be logged in to add a reply.

div

Related Links

Follow, like, subscribe and share!

Facebook Twitter Steam You Tube
RTL Servers
Latest gaming movies
Latest gaming news
© theSGL.com 2004-2014 | Terms & conditions | Privacy policy | Page generated in 20.36 ms. 6 DB queries.
Warning